Maison

About Me

Experienced and Friendly

About

Merle van Hattum

Interieur designer, stylist & concept creator.

Met een grote passie voor esthetiek en oog voor detail ontwerp ik unieke interieurs en vertaal ik persoonlijke wensen en verhalen in een visueel concept. 

Mijn inspiratie haal ik uit de dingen en momenten waar ik heel gelukkig van word: het strand en de duinen, warme zomeravonden, sneeuw in de bergen, de kleuren in de lucht, vriendschappen en familie, het ontdekken van mooie plekken en persoonlijke ontwikkeling.

Samen ontwerpen we een interieur waarin jouw identiteit wordt weerspiegeld. We kijken niet alleen naar de producten en stijl die je mooi vindt, maar ook waar je gelukkig van wordt en wat bij je past. Het moet een ruimte worden waar jij je thuis voelt en die jou blijft inspireren, waar je elke dag opnieuw blij van wordt en waar je familie en vrienden graag uitnodigt. Ieder project is maatwerk en dat maakt mijn werk zo leuk!

Na mijn voltijd opleidingen ‘Allround styling’ aan Academie Artemis en ‘Kleur- en interieur adviseur’ aan Nimeto, heb ik gewerkt voor diverse gerenommeerde bedrijven als Mobilia Amsterdam, Koster & Beijer, VT wonen en Valk Design. 

Wil je eens sparren en krijg je graag hulp bij het maken van een plan voor jouw interieur? Neem vrijblijvend contact op, ik denk graag met je mee!

Instagram